Foliedruk

Foliedruk wordt vaak toegepast op certificaten, oorkondes, uitnodigingen en visitekaartjes. Alle ontwerpen zijn geschikt, van haarlijn tot volvlak.
Foliedruk komt tot stand door een gegraveerd messingstempel of magnesiumcliché te verhitten tot ongeveer 120 graden Celsius. Onder invloed van warmte laat de folie los van de drager en hecht het zich aan het te bedrukken materiaal. Er zijn folies in vele hoogglans metallic kleuren, maar ook in matte of holografische uitvoeringen.

HOLOGRAFISCH FOLIE (BEVEILIGD DRUKWERK)
Holografische folies worden vaak gebruikt op beveiligd drukwerk als parkeerkaarten en diploma's. De folies zijn in ontelbare patronen te verkrijgen en kunnen zelfs gemaakt worden met uw eigen logo erin. (Als u op zoek bent naar een manier om uw drukwerk te beveiligen is een watermerk mogelijk ook een optie.)
Ook als uw drukwerk niet beveiligd hoeft te worden kunt u met holografische folie uitstraling geven aan bijvoorbeeld een mooie uitnodiging.

PAPIERSOORTEN
Verschillende technieken komen het best tot hun recht op specifieke papiersoorten. We adviseren u hier graag over. Hier leest u alvast wat meer over een aantal verschillende soorten papier.

Wilt u meer weten over foliedruk en de mogelijkheden hiervan of wilt u een offerte aanvragen? Dat kan telefonisch via 0519 292374 of stuur een mailtje naar info@drukkerijdouma.nl