Trouwkaart met foliedruk (hotfoil)

Foliedruk is een hele mooie toevoeging op trouwkaarten. Goudfolie is de bekendste optie, maar we hebben ook keuze uit metallic folies zoals roségoud, zilver, koper en vele andere mooie kleuren. De folie kan vlak op of verdiept in het papier gedrukt worden.
Kies bijvoorbeeld voor zilveren accenten of roségouden namen in combinatie met geprinte tekst op katoenpapier of ga voor een donkergroene kaart met all-over gouden tekst.

Hebben jullie zelf een ontwerp gemaakt/laten maken, of wil je dat wij een ontwerp voor jullie maken, kom gerust even bij ons langs.
We kunnen papiersoorten en -kleuren, enveloppen, inktkleuren, foliekleuren en voorbeelden van onze andere speciale technieken laten zien. Laat je vroegtijdig door ons informeren over papiersoorten en hoe één en ander aan te leveren, dat voorkomt dubbel werk!
Afhankelijk van ontwerp, papiersoort, oplage, kleurgebruik en budget kan er gekozen worden voor print of druk.

HOE WERKT HOTFOIL?
Van het te foliën deel wordt een cliché (ook wel foliestempel) gemaakt welke vervolgens verhit wordt en ervoor zorgt dat de folie aan het papier hecht. In tegenstelling tot coldfoil is het resultaat altijd strak en leidt het niet tot teleurstellingen.
Houd er rekening mee dat voor een tekstwissel (bijvoorbeeld voor dag- en avondgasten) in de foliebedrukking een extra cliche gemaakt moet worden.

>> Foliedruk betreft bij ons altijd hotfoil: aangebracht door middel van hitte. Hierdoor is het resultaat altijd superstrak.
>> Het cliché wordt speciaal voor jullie gemaakt en geven we mee als de kaart klaar is, een leuk aandenken!
>> We drukken de kaarten op onze oude Heidelberg machine.