Spotvernis

Een vernislaag (UV-lak of persvernis) is een matte of glimmende transparante laag die wordt aangebracht op bepaalde delen van het papier. Het is een manier om een foto een extra mooie uitstraling te geven, of op een subtiele manier een tekst te tonen. Deze toepassing krijgt nog een extra dimensie als het papier eerst voorzien is van een all-over mat laminaat of een matte vernis.

Stickers bedrukken

Stickers zijn in alle vormen en maten leverbaar. Afhankelijk van het doel van de sticker maken we een keuze voor het meest geschikte materiaal. Wensen kunnen zijn: beschrijfbaar papier, weerbestendigheid, permanent hechtend of juist afneembaar, met of zonder rugslit, niet doorschijnend, printbaar op A4 of van de rol. Zoveel wensen, zoveel stickersoorten.
Veelal worden stickers bedrukt met logo's; zorg ervoor dat u de verspreiding in de hand houdt zodat het geen anti reclame wordt.

Irisdruk

Een bijzondere manier van drukken die maar zelden gebruikt wordt. Irisdruk komt tot stand door in de inktbak meerdere kleuren te doen die zich in de drukvorm met elkaar vermengen. Het resultaat is een veelkleurige afdruk waarvoor slechts 1 drukvorm nodig is. Bovendien is elk exemplaar uniek omdat de inkt in de loop van het proces zijn eigen weg gaat.

Pop-up

Papier is zo plat als je het zelf maakt. Met een ril en een stans creëer je al bewegende onderdelen en grote dieptes.
Zeer geschikt voor opvallende mailings of mooie uitnodigingen.

Wil je meer weten over (spot)vernis / stickers bedrukken / irisdruk / pop-up en de mogelijkheden hiervan of wil je een offerte aanvragen? Dat kan telefonisch via 0519 292374 of stuur een mailtje naar info@drukkerijdouma.nl 
Rogier Peters